Sommar, sommar, sommar




Buhu vad ont det gör i min hals. Inget av nytta kan jag göra. Kikar på gamla, gamla bilder och ett par från i somras. Vilken underbar värmebölja det var! Alla bara gnällde, men inte jag, nej i n t e jag! Precis som nu, jag älskar att det frusit på igen och får gärna vara riktig vinter till våren kommer i slutet av mars!

Kommentarer
Postat av: LADY DAHMER | Inspirerande och provocerande Feminist skippar hyveln och utmanar normer

det är helt underbart att du trivs att vara tjejig och trivs i din roll. Det får du! Feminism handlar inte om ett set regler man måste följa. Man kan vara feminist även om man är slätrakad, går i kortkort och sminkar sig.



Problemet är dock när människor som jag - som INTE passar in i normen och som INTE känner sig hemma i den traditionella kvinnorollen inte tillåts vara den vi är pga ett set normer som samhället dikterar.



Ja! Låt oss vara olika! Mångfald är vackert! Låt män och kvinnor få kliva utanför ramarna utan att hånas och nedvärderas.

2011-01-14 @ 14:55:17
URL: http://ladydahmer.se
Postat av: lovisa

hehe jaa du bilder på mig kanske kommer framöver ... ;)

2011-01-14 @ 15:14:52
URL: http://loviizas.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER | Inspirerande och provocerande Feminist skippar hyveln och utmanar normer

Jag håller med dig. Jag önskar dock att acceptancen var universell. Jag känner ofta att jag inte får vara den jag är. Genom blickar, kommentarer, hån.



Att konstant få höra att man ser ut som en man, att man är äcklig och ofräsch osv. påverkar en ganska mycket om än subtilt. Det tog mig många år att våga visa mig ute utan att vara slät. Fortfarande idag så är jag väldigt självmedveten när jag går ut lättklädd.

2011-01-14 @ 15:17:12
URL: http://ladydahmer.se
Postat av: Sara

Så härliga bilder! :)

2011-01-14 @ 17:51:01
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0