Kära familj och vänner.

Hej allesammans.
 
Åh, idag har jag haft en så bra dag!! Har varit med min fina Sanna, och ja, det går ju inte att ersätta en vän med en annan men den här tjejen är så himla bra. Jag mår bara bra av henne. Känner ingen press eller stress över att tillfredställa henne, vi har det liksom bara bra när vi är tillsammans.Tycker det är så jobbigt när en vän tar för mycket energi utan att ge något tillbaka. Men så är inte hon. Åkte till henne och åt frukost och sedan gick vi ner tilll hennes pool där vi solade och badade. Nja, jag kanske inte badade direkt men jag doppade benen. Sanna simmade ett par gånger men jag höll mig på det torra. :) Hade det så skönt tills vi plötsligt blev attackerade av en jättestor, ja gigantisk, lizard. En jätteödla! En sådan där med krage. Alltså visst vänjer man sig vid vissa saker (djur) i det här landet, men det är inte detsamma som att gilla dem.
 
Han var inte alls rädd utan sprang, galopperade emot oss. Vi räddade oss ner i vattnet och Sanna började skvätta vatten på honom men det älskade han och stördes inte alls av. Han la beslag på min solstol och jag fick lura mig till mina saker medan Sanna försökte underhålla honom. Hon pratade med honom som om han vore en liten hund och kastade pinnar framför honom. Hon är så gullig den där tjejen.
 
Hängde en stund på hennes rum innan jag begav mig hemåt. Har varit iväg och handlat rengöringsprodukter, natursnälla sådana med tillbehör och usch vad hemskt vi behandlar vår lilla planet och oss själva. Äter skit och det är SÅ lättillgängligt samtdigt som vi förgiftar jorden med våra kemikalier.
 
Jag har kommit in i min städmani igen och älskar det. Sex månaders paus har jag haft men nu sjutton är jag där igen. Och så har jag infört städtorsdag här i huset. Damon lagar maten och jag städar så vi kommer hem fredag eftermiddag till ett skinande väldoftande hem och inte mycket slår det. Bästa konceptet. Torsdagen är bästa städdagen HELT utan tvekan. Åh det är så fint här nu och det har gett mig och Damons förhållande en liten uppiffning. Faktiskt. Mer tid åt oss, mindre tid åt att titta på skiten.
 
Är enormt kvavt och varmt i dag, säkert bara 30 grader nu men (ja ni hör ju, jag säger "bara" om 30 grader) luftfuktigheten gör det kvavt så jag ligger på rummet med air conditionen på och väntar på Damon.
 
Bästa lördagen på länge, har varit såå avkopplande!
 
Kram o klapp på er Sverige!!
 
 
 
 

Behag

Hallå i sugorna! Fy tusan vad sällan detta blir av, men tiden går till annat fast jag så gärna vill teckna ner allt och även hålla er hemma uppaterade. Jag kan bara säga att jag försöker bli bättre. Ska strax iväg och träffa en av mina två Sannor här i Brisbane, har börjat bli något av en halvvana, att hänga med Sanna N om lördagmornarna. Hon är enkel och avslappnad så vi går fint ihop. Träffade en annan Sanna som jag föll pladask för förrförra veckan, var som att hon fyllde ett litet hål jag haft. Vi är ju purfärska i vår relation men jag tror den kan bli en fin historia ändå.
 
I tisdags sågs jag och Sanna 2 i South bank där vi slog oss ner och hade picknick, pratade bort en bra stund och satt som i en liten koja medan det hällregnade utanför. Efter det gick vi till chokladparadiset Max Brenner där vi delade på en vit choklad chailatte. Så gottigt så!
 
Damon och jag gick ut och t i onsdags, bara sådär, fick ett sms efter jobbet, han undrade om jag ville åka på picknick eller gå ut och äta och eftersom picknick i vanliga fall är vår grej slog vi till på utemiddag istället. Gick till ett organic/grass fed-ställe med bara bra kött och åt en middag som hette duga! Jag åt tre sorters spjäll och Damon stek. Till det tunna pommes för mig, välfriterade pommes må jag säga, ugnsbakade grönsaker och dipper. Mums så gott och OJ vad mätta vi var efteråt. Och så mysigt att gå ut sådär mitt i veckan!
 
Jag jobbar lååånga pass på jobbet nu så vardagskvällarna är jag rätt slut men så lycklig så! Får post lite då och då från Svea och blir så lycklig och glad! Nästa gång kan ni väl slänga med lite Djungelvrål, ostbågar och Marabou digestive? Eller nåt annat svenskt! Får man be om det? Tveksamt...
 
Vädret är mycket behagligare här nu, runt 28 grader och ibland till och med liite, lite mulet och regn, bara för en kort stund men ändå!
 
Visar er lite bilder och ska hoppa in i duschen nu!
 
Love.
 

RSS 2.0