Österman & Vilma



Österman var ju här igår. När Milton är här sitter Vilma på den högsta punkt hon kan hitta och fräser, men med Österman är det annorlunda, då smyger hon på honom och retas med tassen. Sekunderna innan det här kortet togs låg han och sov under bordet. Men så stack Vilma ner tassen och petade på honom och han blev livrädd! Därav minen, hans vänstertass (höger för oss) är i luften och han flög därifrån! Kolla hans blick bara! =)

Jonna



Är rätt sömnig efter denna helg men avslutar den med ett leende på läpparna. På tisdag har jag nämligen date med en fin tjej som heter Jonna. Ödet förde oss samman ;) Ja, ödet och så lite vilja. Är så nöjd med att vi tog det där steget. Nu har vi inte setts sedan tidigt i höstas när det var blött och lövigt. Ska bli så roligt att träffa henne. Får se vad vi hittar på.

Lunch



Åt så jäkla enkel och god lunch! Tärnad potatis med frukostkorv, senap och smörgåsgurka. Muuums!

Lördag.



Jag har inte lämnat jorden, jag har bara varit fasligt trött. Igår på jobbet fick vi varsin flaska vin för att inskolningen gått så fint. Trevligt, men jag dricker ju inte vin. Så jag får glädja någon annan med den. I detta nu hänger jag med mammas och Johans hund Österman i väntan på att de ska hämta honom.

Förresten har jag valt ett par glasögon nu. Spännande va? Vilka det är får ni se när jag får dem! Micken vet redan, men bara hon!

Dille på glajjer.

PUH! Okej det är s k i t k u l att prova glasögon, det är det faktiskt men nu börjar jag bli trött på obeslutsamheten. Jag kan nämligen få f y r a par glasögon till samma pris som e t t par Odd Molly. Jag är kär i Odd Molly men jag vet inte hur länge den kärleken skulle vara om jag valde dem. Svååååååårt! Ena sekunden älskar jag dem ju, andra gången skriker någon PAJAS åt mig i huvudet....


ODD MOLLY!!!!!

1

2

3

4

5

Go crazy!

Hallå allesamman!

Vilken dag! Har mest längtat till optikern idag och direkt efter jobbet åkte jag dit. Var en helgo tjej där som hjälpte mig med bågarna och jag släppte loss ordentligt vill jag lova! Såå kul! Dessutom fick jag slinka in på en synundersökning som egentligen inte fanns på tidsbokningen så nu är det bara detta med bågar kvar.

Den goa tjejen som var i min ålder och hette Fanny (ja hon heter det säkert fortfarande) lät mig ta hem hela fem par, sedan sprang jag till min gamla optiker och hämtade ännu ett par bågar. Vilka är bäst??

Nummer 1:


Nummer 2:


Nummer 3:


Nummer 4:


Nummer 5:


Nummer 6:

Renoveringen..

Kanske vill ni se hur det blivit.. Har bara gjort i ordnig vardagsrummet men det är LÅÅÅÅNGT kvar. Måste få upp saker på väggarna och bona till det hela. Får PANIK av all kalhet. I'm Miss Lots of stuff helt enkelt. Det ordnar sig nog.


Här är en bild från innan renoveringen, så svårt att se hur det såg ut men hittar ingen annan nu.. Väggarna var i alla fall beiga. Går att se om man jämför med färgen runt elementen..


Och nu ser det ut såhär... Har möblerat om dessutom.


Med blixt ser man det vita bättre..


Vardagsrummet från andra hållet..


Köpte den här urgulliga vasen idag! Och blomman..

Glasses..

Siffrona UNDER bilderna anger vilka glasögon som är vilka.


Glasögon nr. 1


Glasögon nr. 2


Glasögon nr. 2


Glasögon nr. 3


Glasögon nr. 4


Glasögon nr. 4


Glasögon nr. 4

Igår tappade jag mina älskade glasögon och vet inte alls hur jag ska klara de närmsta dagarna (veckorna). Jag har dem ALLTID här hemma men nu är de tappade på vägen någonstans mellan mamma och mig och jag har inte hittat dem. SÅ det blev en tur till optikern.

Tycker de är lite snåla när man bara får låna hem fyra par, men nu är det så och det är bara att gilla. Ska ta hem fyra nya imorgon. Vilka av dessa klär jag bäst i? Jag har redan mina favoriter men det är kul att höra i alla fall. Ciao!

Sweet home!


Bild från maj i Grekland. Var är Sveriges sol?

Efter tre nätter borta ligger jag ÄNTLIGEN i min egen säng. Allt är färdigt, nu återstår bara att ställa möblerna på plats och tusan vad jag längtar till löning så det kan finputsas här hemma. Bilder kommer så småningom. Ikväll har jag "bara" dammsugit alla rum från all flagnad färg och damm samt ställt sängen på rätt ända. Blir en fixarhelg här.

Den som väntar på något gott..



Hur underbar är inte ladyn på bilden? Älskar hela henne.

I alla fall. Jag känner mig hemlös! Det går inte att vara i mitt hem. Har kört bortamatch i två nätter nu och fler blir det. För varje dag som går drar Herr Målare fram mer av sitt favoritmaterial: Brunt prasselpapper som täcker allt, allt, allt! Idag var t.o.m. toaletten inpackad. Dessutom har en propp visst gått så det går inte att tända varken i badrum eller kök. Blev till att sitta i hallen när jag var hem och kikade.

Nåväl. Tomorrow it's FRIDAY! Som jag har väntat på just DENNA fredag. En ny epok tycks starta! Busigt va?

Förändringarnas vindar..




Ja minsann här blåser förändringarnas vindar. Jag klev upp uuuurtidigt imorse för att ta emot Herr Målare. I detta nu finns det inte en fläck att vara på. Allt är inpacketerat. Enda sittplatsen är toaletten och där vill man helst inte vara nu. Även där är renoveringen i full gång även om det inte är nån renovering att skryta med. Det ska bara målas om. Men jag är lika lycklig som någon som topprenoverar sin våning på Östermalm. Det här kommer bli så fint.

Dress dream




Gissa om jag var lycklig imorse när jag vaknade och halsen kändes liiite bättre? Det var jag. Min älskade Alex fyller 25 år idag så jag hade ju önskat att jag skulle kunna överraska honom men när jag blev sjuk fick jag tänka om. Åsa dealade med mig så om jag följde med henne och köpte en hårborste så skulle hon köra mig till Alex. Sagt och gjort.

Jag plockade ihop en påse bullar till honom och så blev det en sväng förbi blomsteraffären innan vi for. Och det var inte alls meningen men jag hittade en klänning i toppklass, för precis
alla  tillfällen så jag var tvungen att köpa den. Jag kommer kunna ha den med strumpbyxor i vår, i sommar barbent och i höst med skinnjacka och leggings/jeans/strumpbyxor.

Nu förstår jag dessutom när man skriver att bilden inte gör plagget rättvisa, för den är mycket finare i verkligheten. Nöjd tjej =)

Varifrån kommer lycka?



Regnet silar ner längst fönstrena och dagen i sig är väl rätt grå, men jag känner mig så himla lycklig idag. Vet inte riktigt varför. Känner mig förväntansfull och halsen är otroligt nog såå mycket bättre. Jag blir sååå glad för att jag mår bättre!! Så glad!

Bilden ovan är ännu en fejkad page-bild från kanske 2006? Redan då  hade jag planer på page. Insnöad på page?

Mums...



Efter två hela dagar i sängen bestämde jag mig för att det får vara nog. Jag smög till affären, fick lite luft, köpte jäst och mjölk och nytt vetemjöl och traskade hem. Svängde förbi mamma Tina (inte min mamma) och lämnade av en påse mjöl hos henne eftersom jag alltid lånar.

Sen upp till Åsa och Lina där jag bara ynkligt hejade. Här hemma ringde jag mormor för att prata om viktiga saker och sedan drog jag igång ett bullbak. Har bakat det mesta men bullar har jag inte gjort många gånger förr. Fy t u s a n vad bra de blev. Att de kan bli så bra!

Nu är mina vänner välkomna på bullkalas så fort jag är frisk.


Apelsin-vitamin



Halsen är ajaj fortfarande men jag gör vad jag kan. Jag har städat hela skafferiet, slängt och sorterat och nu är det riktigt fint om än lite tomt. Skar upp en god apelsin som jag just stoppat i mig, söt och saftig var den. Nu ska jag ge mig på att baka medan jag har lite energi.

Page



Jag är en riktig jävla fegis när det kommer till mitt hår, därför förblir det rätt trist. Nångång måste man ju våga. Nu är det så att jag ska till min frisör Elin på torsdag och om jag bara vågade skulle jag klippa page direkt! Det är ju så snyggt. Men jag blir sååå osäker. Det är ju lättare att variera sin frisyr när den är lång. Men hur mycket varierar jag den nu? Nada! Kikar bland bilder där man skulle kunna tro att jag har page. Som denna från när vi var i Grekland i maj.

Fredagsmys i alla fall.



Vare sig man är sjuk eller ej så är det fredag och då är det fredagsmys. Körde Emmas paprikor ikväll, de är ju oslagbara. Så enkelt, så gott! Mums filibaba!

Snyft med ett leende.


En slumpmässigt utvald bild. Milton, jag, pappa.

Ingen gillar att vara sjuk. Behöver inte ens nämnas. Men sedan ett år tillbaka har jag varit sjuk 300 ggr och jag förstår att folk undrar. Kommentarer som "Känner du inte efter lite för mycket bara?" eller "Gud vad du är sjuk jämt" når mina öron.
Gillar't i n t e. Jag a v s k y r att vara sjuk. Orkar ju ingenting. Dessutom är det d y r t. Nåja, jag blir nog frisk snart!


Sommar, sommar, sommar




Buhu vad ont det gör i min hals. Inget av nytta kan jag göra. Kikar på gamla, gamla bilder och ett par från i somras. Vilken underbar värmebölja det var! Alla bara gnällde, men inte jag, nej i n t e jag! Precis som nu, jag älskar att det frusit på igen och får gärna vara riktig vinter till våren kommer i slutet av mars!

Frukost



Kunde inte somna om och var dessutom rätt hungrig så jag gjorde i ordning en skål med turkisk yoghurt, honung, hallon och banan, resten av bananen åt jag vid sidan om. Så gott, kallt och fräscht för min lilla hals. Skidåkning på tv. Jag ska sätta på nån bra musik, kanske Ellie Goulding och blunda lite. Tror febern gett med sig av alvedonen men halsen är som den är och vila borde vara bra.

Febern & jag





Så var det dags igen. Tröttheten och huvudvärken igår var visst ingen slapphet eller ett resultat av hårt arbete, nej det var visst dags för feber och ordentligt halsont. Ville så gärna fira fredag på jobbet men istället fick jag starta med Peach/Mangote med kokosmjölk och honung i sängen och här blir jag kvar.

Ska sova lite och dricka mycket så hoppas jag att det går över
s n a r t.

Jag gillar faktiskt att vara tjej.

Läste en kommentar skriven av en feminist gällande oss tjejer och kraven på oss. Jag vill bara säga att vilka krav jag vill ha på mig själv, det bestämmer j a g. Det kan ingen annan göra. Jag är säkert formad och påverkad, men om jag lider av det så är det m i n sak att göra något åt det. Att vänta på att samhället skulle fixa det åt mig är ju att vänta i onödan.

Och förresten gillar jag att vara tjejig. Kanske för att jag inte är så vansinnigt typiskt tjejig. Men jag v i l l faktiskt inte ha håriga ben och jag har aldrig låtit mina strån i armhålorna bli befintliga, för jag v i l l inte att de ska vara det. Mina armhålor, mitt beslut.

Och måste man vara på ett visst sätt om man kallar sig feminist? Måste det vara ett adelsmärke där alla är håriga, osminkade och har en jävla pondus? Kan man inte får vara len, blyg och solbränd och ä n d å kalla sig feminist? Jag tror på lika värde, men jag föddes med snippa, min lillebror med snopp! Låt oss vara olika, för jag g i l l a r det!

Liten & matt



Inatt sov jag mellan 21:30-06:00, ändå kändes dagen som grus i mina ögon och lite av gruset tycks ha hamnat i halsen. Slutade tidigt och dunsade ner i soffan när jag kom hem. Där somnade jag bums! När jag vaknade var jag fortfarande lika trött och hade lika ont i kroppen. Halsen kändes stickig och jag kände mig allmänt liten och ynklig!

Gissa om jag blev glad när jag insåg att jag köpt en god mjölkdryck som stod i kylen. Älskar den, eftersom jag inte tycker om kaffe men ändå gilla kaffesmak. Inbillade mig att jag skulle bli lite piggare också men tyvärr inte.

Ska krypa ner i nybäddat nu och fira fredag imorgon. Det blir bra!

Mumsi mumsi.







Blev snabbt och lättlagat idag! Och till dig Emma som var nyfiken på recept kan jag berätta lite kort hur jag gjorde. MYCKET enkelt är det!

♥ Koka upp vatten till pastan
♥ Fräs purjo och vitlök tillsammans med lite smör & skaldjursfond
♥ Häll på en liten burk lättcréme fraiche, tillsätt dill. (Låt puttra)
♥ Koka pastan
♥ Häll sist på en burk kräftstjärtar och en liten, liten del av spadet
♥ Servera!! (Salta peppra om du vill, jag behövde inte.)

Med rätt mängd pasta räcker kalaset till tre lätta lunchlådor, perfekt!

Sömnig tjej.



Fastnade i fåtöljen när jag kom hem. Är galet sömnig om kvällarna nu. Men glad är jag, det vill jag lova! Ska laga lite mat och ta ett bad, sen ska jag vara duktig och lägga mig tidigt. Det är ju så skönt!


Kesella vanilj



Vilken besvikelse!! Jag var så sugen på något fräscht och gott. Och igår handlade jag Kesella vanilj för att testa. Men huuuua vad sött det var, jag som annars är en riktig gottis. I n t e gott! Så jag fortsätter med min älskade turkiska yoghurt. Mycket godare!

Tonight tonight.



Ojojoj vad hungrig jag var idag. Det är s l u t  i skåpen och tomt på kontot efter alla fina klappar till familjen. Hur underbart är det inte då att ha en mamma som hjälper en att kunna fylla på skåpen lite? Köpte en massa gott så nu har jag några dagar. Mums!

Martin.



Idag är det tre år sedan Martin dog. Tiden rusar och står still på samma gång. Har formats mycket av det som hände och han har lärt mig så mycket, även efter sin död. Jag är fortfarande stolt och glad för att jag fick vara med honom men ledsen för Inés och Carlos skull. Livet fortsatte men inget blev sig likt igen. Samtidigt öppnade han ögonen på mig och har fått mig att än mer ta vara på dem jag tycker om.

Tösabitar små.

Plötsligt är man ingen liten tjej längre men aldrig förr har jag känt mig så liten, berörd och ung. Jag är vuxen nu och med vuxenlivet trodde jag att självkänslan, självförtroendet och tryggheten skulle komma av sig själv. Så funkar det ju inte.

Jag har bloggat i fem år och läst många, många bloggar. 99% av dem skrivs av tjejer. Skönhet, kroppshysteri, trender och samhällstillhörighet trycks upp i ansiktet på en. Man delar med sig av bilden man vill återge av sig själv till läsarna. Men jag vet inte om det går att läsa av en människa genom att läsa en blogg 2011. Det mest lyckade livet ur bloggperspektiv kan lika gärna vara det mörkaste, ensammaste.

Vad är det alla vill uppnå? Vad söker de? Vad söker jag själv?

Bekräftelse på att man finns? Ja. Att man duger? Ja.

Det där vet jag ju redan. Jag finns. Jag duger bra. Men ibland oroas jag för att misstas för en tösa som enbart är ute efter den där bekräftelsen. Jag älskar bekräftelse, men jag älskar den som kommer från mig själv mer. Ändå tycker jag det är grymt kul att läsa, kommentera och beröras av bloggar. 2% av de jag kommer över gillar jag. Och de procenten är de som har det där lilla extra. Det har inte den här sidan ännu, för jag har inte börjat dela med mig av mig ännu. Men tids nog.

Ruggig dag.



Förstod nog inte vilken ruggig dag det var förrän jag promenerade i motvind med r e g n piskandes i ansiktet. Träffade Maria en kort stund och passade på att handla massa behövligt på ÖB. Ikväll blir det filmmys med Alex. Antingen ska vi se Beck -Levande begravd eller Love happens. Ska bli så mysigt, har inte träffat honom på en månad. Känns nästan som höst idag. Hua, hua. Går inte ut mer idag!

Jessica Tyler





Då och då får jag höra av människor jag inte känner att jag är lik den vackra skådespelerskan Liv Tyler. Lika roligt varje gång. Kämpar för att se en likhet men allt på mig är bredare.

När mitt älskade ex jobbade i matbutik för en massa år sedan var det en kille där som tyckte jag var lik henne så varje gång jag ringde och frågade efter Alex så sjöng han  I DON'T WANNA CLOSE MY EYYYYYYYES, I DON'T WANNA FALL ASLEEP 'COS I MISS YOU BABE, AND I DON'T WANNA MISS A THING! Sedan ropade han: Alex, det är Aerosmith's unge i telefon!

Trettondagen





Vet ni varför man firar trettondagen? Det vet jag!

Har hunnit med massor idag! Sovit länge-länge, gjort en liten, liten hallonpaj, städat mina garderober, badat, pratat med Carro och med Alex och lagat mat.

Kvällen slutade med att jag blev bjuden på bio, jag som velat gå så länge! Ibland har man tur.. Trotsade snön och tog gympaskor och klädde mig i myspysleggings och mjukiströja innan bion! Och nooope, det var inte det minsta kallt för vi åkte bil.

Lycka i ett smycke






Köpte en underbar ring häromdagen. Jag älskar ringar och smycken med färg. Och den här gör att man nääästan kan känna lite vårkänslor. Nästan.

Busväder



Vilket busväder det bjuds på idag. Jag vill ha -12 och massor av frasig snö. Hela februari ut, i mars kan det få börja töa. Blir nog innemys för hela slanten idag.

Till efterrätt blir det hallonpaj med drömsmulor





Hallonpaj med glass, smuldegen bytte jag ut mot Drömkaksdeg =)





Fånga makaron!



Nördligan



Bara tvungen att ha med den här bilden! Marie fick i uppgift att ta en bild på oss tre tillsammans, detta är resultatet =)


Här lyckades hon bättre!

Puh vilken dag! Startade med att jag knappt sovit en blund för att Vilma lekt som en dåre hela natten. Blir TOKIG! Sedan blev det faktiskt en riktigt mysig dag på jobbet med alla mysiga barn. Mys var ordet. Snabbade mig hem efter jobbet, dukade för tre och började förbereda maten. Har haft en underbar kväll med mina kära vänner. Mer sånt här 2011!! 


Micken & Marie -Och jag!





Ikväll kommer de här flickorna och äter middag med mig. Jag vet vad de ska få äta! Och jag veeet att det blir efterrätt!

Sovis..


Tänk att de står så fint fortfarande.

Sov väl liiite för länge idag måste jag erkänna. Drömde att jag fick två små möss, hur sjukt är inte det i sig? Sedan drömde jag att den ena hoppade i och simmade i akvariet på jobbet och så var jag tvungen att göra hjärt-lungräddning på den. Den var helt vattenfylld hela dagen, sedan dog den. Sorgligt!

Jag hjärtar min syster.



Den som kom på ordet s y s k o n k ä r l e k visste vad h♥n pratade om. Finns ingen jag kan bli så a r g och b e s v i k e n på som hon men det finns heller ingen man bryr sig mer om än sina syskon.

Idag när j a g ringde h e n n e var det h o n  som sa en massa saker som stärkte mig. Det betyder så mycket att då och då få en liten påminnelse om att den där ibland ilskna vilden står där som ett berg bakom mig. Yes, som ett berg var det!

Och hur vi hittade klippet Åsis, vi har letat då och då hela tiden och så i lördags när vi pratade med varandra Hanna & jag så hade hon plötsligt hittat det!


Mina skedar



En viss fröken Lotta undrade varifrån mina fina skedar är och de köpte jag på R E A på Hemtex för två år sedan. Blev också alldeles kär i dem och köpte därför tre förpackningar. Två av dem är fortfarande oöppnade.

Jag har ju sagt att jag gillar snö.



Jag har ju sagt att jag gillar snön och det står jag fast vid, men lite, lite ser jag fram emot att använda vår- och sommarskor igen. Lite...

Alex [hjärta]



I söndags skulle jag och Alex ses, bilden är från 2007, tiden går men vissa saker består. =) Men just i söndags när det blev kväll ville jag bara mysa hemma. Nästan genast ångrade jag mig men vi ses snart i alla fall. Älskade du.

Morgonbad



Allt som oftast startar jag dagen med ett morgonbad. Blir så mycket bättre då. Lugnt, skönt, avkopplande, och så luktar man gott!

Snö & Bus



Har just varit ute i 1,5 timme och busat med Milton. Först en lååång promenad, sedan stannade vi och lekte i meterdjup orörd snö, han blev helt galen. Känner mig något mör nu. Har lite sovmorgon imorgon så jag ska inte lägga mig riktigt än. Blev lite sugen på hallon/blåbärspaj så funderar på att ha det till efterrätt när Mikaela & Marie kommer hit på middag i veckan. Mums!

Favorit i repris



Är lite frusen och gjorde mig därför en liten kopp varm choklad ikväll med. De är helt perfekt i storleken dessa små muggar. Man blir precis nöjd trots att de är små  och skulle man vilja ha en kopp till så är det helt okej just för att de är så små. Ska fortsätta läsa lite ur Den vidunderliga kärlekens historia. Den börjar bra i alla fall..

Töntigt?

Flera ggr per dag får jag kommentarer från folk som börjar med att skriva "Sv:" eller "Svar:" och så nånting efter kolonet som om de svarar på något jag skrivit men när jag klickar på dessa bloggar har jag aldrig ens besökt dem. Tycker det är så jäkla töntigt. Visst är det roligt när någon kommenterar något eller svarar på något jag faktiskt frågat om men att bara skriva "Svar:" och nåt trams förstår jag inte?? Och OM jag nu skrivit till någon någonstans, då vet jag det och det där "Svar:" är därför heeelt onödigt.

Godmorgon.



Kikar på Nyhetsmorgon och äter frukost i sängen. Det får man. Fy bubblan vad mörkt det var när jag vaknade. Var är solen?

Choklad med grädde









Har varit så sugen på varm choklad med vispgrädde några dagar och nu unnar jag mig det. Ska börja läsa Den vidunderliga kärlekens historia också. Sedan är det sovdags. Jag älskar vinter och snö!

Världens bästa sketch.



Som vi har väntat Hanna och jag. Jag har pratat om den här sketchen i flera ÅR utan att hitta den. Och så idag fanns den bara! UNDERBAR!

Lyckoarmband



Inte nog med att Hanna är go som hon är, hon hade med sig en present till mig, ett armband som ska bringa lycka hela 2011. Blev såå glad!

BIG HANNAH & lil' jess


Ser ut som chokladmousse med jordgubbar men det är oxfilé med
potatisgratäng och pepparsås med sallad


Skål!


Vilma myser med min goa Hanna!


Kolla hennes fina sockor!


Så blev det gröna lussebullar!


BIG & lil


Le och var glad!


En dag ska vi räkna hur många foton likt dessa vi har.


Busigt!


En gillade den ena mer än den andra.....

Ja så kom hon hit min kära Hanna. Vi åt gott och pratade om allt från visioner för 2011 till gubbar som blir kär i en och vill gå promenad på Drottningholm... Dessutom kanske det bästa av allt, tittade vi på mitt aaaabsoluta favoritklipp från Hey Baberibas Familjen, när Victoria fyller år och kungen och Silvia glömt det. Heeeelt underbart! Får lägga upp det sedan. Sååå mysigt att du kom Hanni.


Dukat för två.



Vaknade sent imorse efter en god natts sömn. Tror jag slog upp ögonen vid 10 första gången, kikade efter om Hanna hade ringt men det hade hon inte så jag snusade en timme till. Sedan dukade jag snabbt iordning ett bord för två, fick verkligen hasta! Ställde Schweppes'en på kylning och tog en snabb dusch. Sedan sprang jag ner och tände marschallerna bara för min gäst!

Läggadags



Nu har jag röjt upp efter gårdagens festligheter. Att fyra personer kan sprida så många glas omkring sig visste jag INTE! Nu vet jag! Ska sova några timmar nu och imorgon bitti (okej kanske inte bitti, men man vet aldrig) kommer tjejen ovan hit och äter lunch med mig. Jaaa! Ska försöka komma ihåg att be henne ta med laktosfri mjölk och grädde så vi kan fika med varm choklad efteråt.

By the way Hanna, hur gamla är vi på bilden? Gick vi fortfarande i gymnasiet? Vilket år i så fall och om inte undrar jag fortfarande hur gamla vi var?

Soffläge.





Här är det soffläge för hela slanten. Hur man vet att det var nyår igår? Man ser det på kvarvarande champagneglas som står här och var, spelkort som ligger spridda på bordet, partyhattar som står i varsina hörn och täcket som följt med till soffan!

Har ätit lite oxfilé till lunch och småplockar lite för att få räta på det nya året. Ikväll ska jag hänga med Milton, men till dess ligger jag bra här i soffan. Lyssnar hör och häpna på Cajsa-Stina i bakgunden och det är riiiiktigt avkopplande!

Nyårsnatten

Det är något visst med den här natten. Alla nyårsaftnar. Och särskilt nu när raketerna tystnat och ljusen i husen börjar slockna. Man kommer lite närmare sig själv om man får några minuter just ensam.

Jag hade bestämt mig för att fira med mig själv i år eftersom jag inte haft några egentliga planer. Men det slutade med att pappa, Åsa och Martin kom hit och det blev så himla bra. Lina skulle komma också men hon hade ont i magen.

Vi har ätit så gott, skrattat och druckit alla sorters skumpa. Billig, dyr, söt, besk, med alkohol och utan. Till efterrätt blev det choklad-, vanilj- och saltlakritsglass i mandelmusslor och fruksallad. Vi har massor av kött kvar så det ska inte gå nån nöd på oss imorgon. 2011 är här och 2010 avslutade vi på bäta sätt. Helt i min smak!


Alla fick lotter av lillebror!


Tänk så lätt man skapar sig servettringar om man inte har några, lite ståltråd så var det fixat!


Gottis


Åsa och jag hade köpt ostbågar, så kom Martin och pappa med..... OSTBÅGAR!


Hon rår väl inte för att hon är snygg?


Busiluran!


Milton-älskling


Göra sig lite iordning, inte lätt att pudra sig när man har mkt att göra!


Lika har vi aldrig varit...


Skål!


Daddy DJ



Helt underbart goda tekakebaguetter.


Oxfilé är verkligen det godaste köttet för den ovana.


Såååå mätta!


Efterrätt går alltid ner!


Och så lite spel på det!

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0