Eddie.

Jag har träffat en ny vän, Eddie. Vi skriver tillsammans i parken. Eller mja, jag skriver i mitt block, han i sitt, men det är sällskap. Bra nu när Lisa tagit en paus  från mig. Jag skötte mig visst inte tillräckligt bra. Men det är svårt att vara i ett nytt land och göra alla rätt. Särskilt när man tror att man gör alla rätt men har fel.
 
Damon har boys night out ikväll. Boys christmas party för att vara alldeles korrekt. Störtlöjligt men det unnar jag honom utan att blinka. Jag har inget som helst emot att han går ut med grabbarna, bara att de kallar det sådär tycker jag är lite småfånigt. Men jag vet tjejer som säger girls night out eller tjejkväll också. Själv föredrar jag en mix av killar och tjejer. ELller ja inte tusan spelar det nån roll heller, bara det är ett gäng goa människor.
 
Idag har jag handlat en klänning. Den är så fin att man vill gifta sig i den. Fast på mitt bröllop ska jag ha långklänning. Jag älskar klänningarna här i Aus. Finns så många klockformade och det är så fint tycker jag.
 
Börjar bli lite sömnig men ska förmodligen möta upp pojkarna nere i byn. Om jag orkar. Det vet man inte. Har pratat med Sverige, närmare bestämt mamma och Marie. Såå givande.

Det var det hele!
 

SVAR: BUG och VIRUS

Ja men hej och jag har återuppstått från de halvdöda. Fy satan vilken pers detta varit. Har varit så här sjuk två ggr tidigare. Sist jag var i Australien och när jag hade körtelfeber. Jag trodde bokstavligen att det var risk för mitt liv denna gången. Kände flera gånger att blir det det minsta värre nu så tappar jag medvetandet. Det gjorde så ont i kroppen, magen, huvudet, ögonen, allt. Gick liksom inte att tänka på annat.
 
Skulle ju få resultat samma dag som jag var till doktorn men fick vänta till dagen efter. Blodprovet sa att jag hade en viral inflammation och infection. Bajsprovet dröjde ända till igår. Det visade sig vara en bug. En bakterie. Så nu har jag fått antibiotika. Är fortfarande lös och har ont i magen nästan hela tiden men det går inte att jämföra med hur jag har mått. Känner mig frisk i jämförelse. Ja nu jämförde jag ju i alla fall...
 
Hemska dagar i backspegeln och fortfarande lite oro, men inte över min hälsa utan annat som snurrar. Jobb, framtid, visioner, värde, drömmar o.s.v.
 
Har jobbat lite kortare igår och idag, eller egentligen inte, har bara jobbat in rasten men då har jag fått gå hem en timme tidigare. Får ju lön veckovis här och det var inget kul att öppna lönebeskedet idag från förra veckan. Men men, det är ju "bara pengar". Har man pengar är det väl lätt att tänka så, men nåja, vi kommer nog på fötter igen.
 
Ska försöka fräscha upp lite här, avskyr när det blir ofräscht. Nu lever ju jag med en padant så så värst ofräscht hinner det väl aldrig bli men i alla fall.
 
Inatt drömde jag att jag var hemma och hälsade på er. Och mina barn på jobbet. Åh vad jag pussade på dem!!
 
Hörs snart!
 
/Jessica

Bug eller virus.

Jag är jättesjuk. I tisdags på jobbet då vi väntade 39 grader började jag må hemskt dåligt och på min lunch var jag tvungen att åka hem för en dusch och lägga mig på sängen med air condition. Jag kände mig nästan svimfärdig och på eftermiddagen hade jag närmare 39°C och kände mig allmänt dåsig. När jag kom hem föll jag ihop i Damons famn och tårarna rullade. Kände mig så matt. Men det var ingenting mot vad som komma skulle.
 
Under kvällen värkte huvudet mer och mer och varje led ömmade. Ögonen värkte och jag låg i vårt sovrum med både gardiner och rullgardiner fördragna. Jag frös och svettades omvartannat och på onsdagen började jag få diarré. Varje kvart/halvtimme var jag tvungen att gå på toa och snabbt blev jag väldigt utmattad. Hela natten till igår, torsdag, sov jag oroligt och var tvungen att gå på toa. Vaknade alldeles utmattad, Damon kramade mig och sa att jag snart blir bättre. Jag sa till honom att nej jag tror inte det, jag tror jag behöver hjälp nu. Fick inte behålla varken mat eller vatten och var så otroligt matt.
 
Han frågade om jag ville att han skulle stanna hemma från jobbet vilket han också gjorde och tog mig till doktorn. Fick lämna avföringsprov och blodprov och doktorn gissar på att det är en mer allvarlig bug. Vet inte riktigt vad som menas med det men att det inte är vanlig magsjuka i alla fall. Lovades resultat igår eftermiddag och var det inte bättre till kvällen så skulle jag till sjukhus.
 
Mådde fruktansvärt igår, bara grät och vred och vände på mig. Damon försökte väl så gott han kunde men var ju inte mycket han kunde göra. Vi tittade på ett litet youtubeklipp av Madicken i förrgår och jag berättade att jag brukade se på det och andra Astrid Lindgrenfilmer när jag var sjuk när jag var liten. Igår eftermiddag när jag mådde som sämst och låg i soffan och bara stirrade så sa Damon att jag skulle vända mig om. "Jag orkar inte" sa jag. "Det tror jag nog att du gör" sa han. "Vänd dig om." Så hörde jag tonerna av Madicken på tv och så hade han ordnat hela filmen. Fick mig att i alla fall för en stund glömma hur ont jag hade.
 
Ena testresultatet kom igår eftermiddag. Blodprovet. Men det visade bara att något var fel men inte vad. Idag kommer svaret från avföringsprovet som förhoppningsvis ger mer information. Äter värktabletter för fullt och det hjälper faktiskt lite. Toalettbesöken är demsamma om än lite mindre täta. Vet inte om det beror på att jag inte ätit något eller om det faktiskt är lite bättre. Bara vilar och väntar nu.
 
Hur som helst regnar det idag och ingen är väl gladare för det än jag.. Förlorar massa pengar nu när jag inte jobbar, men det är som Damon säger, hälsan är mycket viktigare än pengar. Såklart!!
 

Helg.

Hej hallå!
 
Vaknat upp efter en så fin helg. Vi har haft riktigt mysigt och bara gjort vad som faller oss in. Varit på Guldkusten och även hängt här med Andy och Tash.
 
Nu börjar ny arbetsvecka men det gör inget när vår vardag är så mysig.. Fick frukost på sängen imorse och bara en sådan liten sak lyfter en hel dag.
 
Kram o klapp på er!

RSS 2.0