Rauka vägen mot raukarna.

Oj vad det finns att berätta nu. Igår var en heltigenom grym dag!! Det var ruggigt mulet så vi tog bilen till Fårö. På vägen dit kom ett underbart hällregn och det var så mörkt mitt på "ljusa" dagen. Riktigt, riktigt mys! Men väl framme på världens bästa fik med de godaste bakverken lättade det och blev så varmt och skönt. Vi åt så det sprutade ur öronen och sedan begav vi oss på upptäcksfärd. Blev ett raukområde och lite annat smått.

Denna miljön är så fantastisk. Det värker lite i själen när man ser allt. Det är mycket att ta in men vi försöker att bara andas in och njuta. Spara lite till sedan när vi är hemma.

Träffade ett trevligt gäng ifrån Jönköping, så härliga människor i 60-årsåldern. Alla är så vänliga här på ön. Hjälper varandra, pratar, ler. Underbart.

Vi stannade hela dagen och framåt kvällen tog vi färjan hem. Väl hemma drog ett rejält åskväder in med miljoner blixtar och dunder. Det största oväder jag varit med om. STÖRTREGN och helt upplyst himmel, blixtarna bytte av varandra och det knallade så öronen bedövades trots att vi ännu var inomhus. Lamporna blinkade och slocknade till omvartannat och dimman låg mer än tät utanför. Det var sådär kusligt spöklikt men sååå mysigt. Och så rätt vad det var slocknade allt. Det blev beckmörkt bortsett från blixtrarna som dundrade ovan oss och slog ned lite överallt.

Vi hittade fram en massa ljus, bilder kommer till kvällen, det blir nya äventyr idag. Men åter till åskvädret. Hela området var nedsläckt. Vi ringde vår amazing värd som guidade oss till braständare och stearinljus. Han blev så glad att vi ringde och var själv inne i byn som även den var beckmörk. Det visade sig senare att hela öns elektricitet var utslagen och det var faktiskt lite kusligt att åka bil in.

Väl där var det tyst och som sagt spöklikt men ändå en såå häftig upplevelse. Ingen musik, inga ljud annat än förvirrade röster. Tänk vad häftigt det är när naturen visar sig större än oss.

Vi strosade runt och överallt lös mobiler och värmerljus. Går inte att beskriva i ord att uppleva Visby i totalt mörker. Mäktigt!

Lite kusligt blev det ändå till slut så vi begav oss hemåt. Väl här fick vi samtal från Mister World och det var nervösa minuter vill jag lova. J-vlar vad trevlig den mannen är. Så gullig och mysig!

Hinns inte med mer nu för vi ska till ett ställe man bara tror finns i fantasin. Later people! Love från en lycklig tjej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0