Lördag.

Hej.

Igår njöt jag av hela dagen. Vaknade för en gångs skull riktigt utvilad och det var så skönt. Tog ett bad på morgonen och promenerade till jobbet. Stängde på jobbet och kilade sedan iväg för att vara barnvakt åt tre småttingar. Vi tittade på Nils Karlsson Pyssling och åt oxfilépasta ihop. Sämre kan man ha det.

När barnen somnat slog jag på Vi på Saltkråkan och fick tårar i ögonen när Pelle säger att han är avundsjuk på lilla Skrållan. Hur blödig får man vara?? Sedan när föräldrarna kom hem visade pappan mig ett klipp på youtube och det slutade med att jag satt där och grinade. Hur ska det gå när jag får egna barn? Klippet ser ni längre ner och trots att det är superamerikanst så berör det mig!

Idag har jag fejat som en dåre och inte ätit en matbit. Inte en!!! Något som märks nu. Funderar på att ta mina sista slantar och köpa något gott. Det småskrapet är ändå inget att spara på.

Önskar jag hade någon som kunde hjälpa mig lite här hemma. Har säckar att bära till grovsoporna och rond tre av kläder som ska skänkas. Det tar tid, men bra blir det!

Igår på jobbet hade vi snigeljakt och fy sjutton vad många barnen hittade!! Såg ut som en fransk måltid närmast! Nej, nu kurrar det i magen. På återseende!

Just det, igår på jobbet kom min kollega med en present till mig och jag blev så himla glad!! En ring med texten "Stockholm". Så jag vet var jag tillhör sa hon. Blev så glad att jag ville visa Damon vilket jag gjorde men han tyckte jag i så fall skulle ha en med texten "Damon" istället. Han har en gullig sida också. Nåväl, nu blir det mat!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0