Earth hour och jag lever.



Firar earth hour här hemma och det är riktigt mysigt. Har tända ljus i alla rum men fuskar lite genom att ha musiken på. Men jag är inte in the mood för total tystnad ikväll, inte ens för en timme. Har en fin dag i backspegeln och har mått så bra idag, vill inte tappa bort det.

Vaknade redan halv sju men kunde somna om en stund. Sedan bestämde jag och Mikaela att vi skulle ta en promenad och sedan ta en liten shoppingtur. Fy saaatan vad fint väder det var idag. Njuter i fulla drag.

Köpte ingenting under hela vår tur. Jag är grym på att hålla i pengarna! Men när vi sagt adjö köpte jag faktiskt ett nytt badlakan, två våriga sjalar och ett par fina örhängen. Mycket nöjd.

Sedan tog jag en tur in till min gamla, fina, trygga optiker Synsam. Hatar, hatar, hatar Specsavers. Butiksägaren därifrån ringde mig igår på jobbet och det slutade med att jag stod med tårarna trillandes nedför mina kinder och föräldrarna undrade hur det var med mig. Såg väl alldeles nydumpad ut... Men han var så jävla otrevlig och dum. Skällde på mig för att jag inte var nöjd och sa att han inte tänker göra mer för att hjälpa mig. Jag får pengarna tillbaka istället och tacka fan för det. Fyyy vad otrevlig han var. Jag frågade ju för länge sedan om jag kunde få pengarna tillbaka men då sa de att det inte funkade så. Att de skulle göra mig nöjd. Men när jag väl fick hem par ett ser jag åt helvete i dem. Nåväl, nu återstår bara att lämna tillbaka dessa glasögon och få pengarna tillbaka, sedan är jag kvitt den där skitkedjan!!

Igår hade jag en underbar kväll med min amore och hennes goa lillasyster. Vi pratade otrohet och det kan inte finnas en människa som inte har en åsikt i ämnet. Finns så många synvinklar. Dessförinnan var jag hos Sunniva och välkomnade henne hem efter 6 månader i Argentina.

Nu ska jag mysa vidare och lägga mig tidigt så jag kan njuta av söndagen. Ställa om klockan skall kommas ihåg också!


Har köpt så otroligt fina chinos, får visa bättre bild en annan dag, men de sitter preciiiiis som jag vill ha dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0