Ljuset.



Ljuset nu är ju helt underbart. Jag har alltid haft lyxen med just ljuset i min lägenhet men sedan jag målade om är det oslagbart! Jag mår så bra här. Känns så friskt. Åååååh vad töntig jag är men jag har älskat mitt place sedan dag ett. Har såååå mycket kvar att fila på men det är ju så roligt! Vardagsrummet börjar ta form och är nu riktigt trevligt att vara i. De stora projekten återstår.

Det ena är att få till min lilla matplats i min forna myshörna, kommer sakna den men det är kul med lite nytt! Det andra är att göra sovrummet sådär som jag vill ha det. Är alldeles för vitt nu. Och tro mig, det är inte i första taget jag tycker att ett rum är för vitt, men sovrummet är faktiskt för vitt i nuläget.

Om jag hade pengar skulle detta varit klart för ett år sedan. Men min process går något långsammare. Roligt är det i alla fall!

Kommentarer
Postat av: eMMa

Det ser så himla mysigt ut ska du veta!!!! :) Du ahr det så mysigt... för vitt eller inte! ;)

2011-02-21 @ 21:43:37
URL: http://emmaeklund.blogg.se/
Postat av: Maria

Du har så fint hemma hos dig! Vi har också vita väggar, men tyvärr 70-talsbruna fönsterkarmar och mörkgråa fönsterbrädor och sån där sten med fossiler i. Inte kul!!! Om jag hade ork och pengar skulle jag måla fönsterkarmarna, men det känns lite overkill i en hyreslägenhet. Det är rätt mysigt i vardagsrummet och sovrummet här också, men tack vare små lampor och ljus för solen når inte in genom fönstren. Aaah, gissa vem som drömmer sig bort på hemnet.se??

2011-02-21 @ 21:56:41
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Sara

Mysigt :)



Jo visst kan jag göra det :)

2011-02-21 @ 22:34:37
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- fint!

2011-02-23 @ 00:32:18
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0