Roadtrip

Hej!

Har bara minuter på mig nu så det blir en snabb uppdatering. Jag och Damon ger oss ut på en veckas roadtrip nu. Igår var vi på bio och det är så mycket jag vill berätta men det hinns inte nu. Igår bakade Kaylee och Paddy väääärldens godaste kakor och imorse när vi vaknade så stod en burk bara till oss nere i köket. Gulligt! Vi hörs snart hörrni!!




Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh, vad mysigt ni verkar ha det! Jag får nästan gåshud när du berättar, för jag känner igen mig så mkt från min första resa till Oz.... Har ni varit på South Bank/ vid Casinot? Där, på en av vinbarerna hade jag och Ben vår första dejt.... :-)

När ni är i Melbourne måste ni ner till St Kilda, promenera i Botanical Gardens och shoppa på Chapel street....... och äta på Pancake Parlour!



MYS på er!!!!

2011-12-12 @ 22:40:49
Postat av: Monica

Har inte läst din blogg på ett tag och det verkar hända saker med blixtens hastighet downunder. Mycket folk och många intryck. Och smaker, rotmos och känguru, hmmm. Mycket modigt av dig att prova. Lycka till på er roadtrip. Skickar detta med en saffransdoftande, glittrig Luciahälsning till er båda.

2011-12-13 @ 20:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0