Pheeuuw.

Kom hem från träningen nu, gick hela vägen dit, en rask promenad dit tar c:a 40 minuter. Sedan köra på så hårt jag kunde och så blev det promenad hem. Amoren mötte mig och sällskapade mig hela vägen hem. Myselimys!

Nu ska jag snabbt slänga i mig något att äta, sedan blir det en städtur i lägenheten, dusch och bums i säng för imorgon väntar en sjuuuukt lång dag!!! Men kul ska den bli! Nattelinatt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Anledningen till att jag har den rutan som dyker upp när man kommenterar är att om man använder bloglovin' för att följa bloggar så blir det nån bugg med blogspot om man inte har den där rutan. Jag vet inte om du har bloglovin', men där samlar jag alla bloggar jag läser och så visas bara uppdaterade inlägg. Om man inte använder den här jobbiga rutan för kommentarer så funkar inte "läs-nästa-blogg-funktionen" på bloglovin. Därför har jag rutan. Min dator har sparat alla det där man fyller i åt mig så jag slipper göra det varje gång, det kanske din dator också har? Förresten, du har ju en lösenordsruta som poppar upp varje gång man klickar nånstans i din blogg, går den inte ta bort?

2011-04-19 @ 21:55:17
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Maria

Nu har jag ändrat och tagit bort rutan så får vi se om det blir klagomål på andra hållet. Om inte så behåller jag det såhär, det är ju inte jag som kommenterar min blogg =)

2011-04-19 @ 22:05:10
URL: http://lifebymary.blogspot.com
Postat av: Jessica

Svarar här ist. Den där lösenordsrutan har inget med min nuvarande blogg att göra men förmodligen har du varit inne på min lösenordsskyddade blogg förut och då tror datorn att det är den sidan man vill åt eftersom det bara skiljer sig en bokstav mellan bloggnamnen.

2011-04-19 @ 22:13:01
URL: http://luppans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0